Kunststof Kozijnen Kozion

Kunststof Kozijnen

Kozion is gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Wij zijn een onafhankelijke, niet-merkgebonden leverancier. Dit betekent dat wij met verschillende fabrikanten samenwerken, waarbij kwaliteit steeds voorop staat. Dit betekent ook dat wij altijd een eerlijk, onafhankelijk advies geven en voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Scherpe prijzen

Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij niet alleen de beste kwaliteit, maar ook zeer scherpe prijzen bieden. Samen met u wegen we de mogelijkheden van de diverse fabrikanten tegen elkaar af en geven we u een eerlijk advies. U kunt dan kiezen voor het product dat u zowel wat prijs als kwaliteit betreft het meeste aanspreekt. Omdat we met verschillende fabrikanten samenwerken, zijn er uiteenlopende prijscategorieën. Wat uw budget ook is, wij kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn.

Eigen montageteams

Om een perfect eindresultaat te garanderen worden uw kozijnen gemonteerd door onze eigen, ervaren monteurs. Dit zijn mensen met liefde voor het vak die niet bij u weggaan voordat alles perfect is afgewerkt. Wat voor ons namelijk het belangrijkste is, is dat u tevreden bent met het resultaat.

Duurzaam, onderhoudsarm en veilig

Onze kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en andere producten zijn van absolute topkwaliteit. Ze voldoen aan de strengste normen en eisen. Onze producten worden standaard voorzien van hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk, dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Onze kozijnen zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn stevig, perfect isolerend en verkleuren niet.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens vrijblijvend langs in één van onze showrooms.

 • Kozion Schuifpuien

  Kozion Schuifpuien

  Met een schuifpui betrekt u uw tuin bij uw huis zonder enig ruimteverlies. Het...

 • Kozion Ramen

  Kozion Ramen

  Zijn uw oude ramen aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar goede...

 • Kozion Deuren

  Kozion Deuren

  Kunststof buitendeuren De voordeur is een echte blikvanger en moet dan ook helemaal passen...

Tevreden klanten!

Lees wat onze klanten schrijven over onze producten en dienstverlening.