Ervaar onze kozijnen in een van de Kozion showrooms

Kozion showrooms

Een nieuw kunststof kozijn kies je toch niet uit een folder?

Kozijnen en profielen moet je ook kunnen zien en voelen. Daarom staan er in de showrooms van Kozion praktische proefopstellingen van kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen in diverse stijlen en kleuren. Samen met u bekijken we graag de verschillende profielen en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Een bezoek aan één van onze showrooms is natuurlijk altijd vrijblijvend. Maar als u wilt kunnen wij voor u ook meteen een offerte op maat maken.

Modellocaties Kozion

Naast de voorbeelden in de showrooms van Kozion in 's-Hertogenbosch, BredaUdenhout en Eindhoven kunnen we ook verwijzen naar één van de door ons gerenoveerde woningen bij u in de buurt.

U kunt een kijkje gaan nemen op adressen in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Oosterhout, Goirle, Berkel-Enschot, Tilburg, Oisterwijk, Moergestel, Haaren, Helvoirt, Vlijmen, Drunen, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Vught, Oss, Liempde, Schijndel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Boxtel, Veghel, Uden, Veldhoven, Oirschot, Nuenen, Valkenswaard, Eindhoven en Heesch.

Vraag ons naar de details

BewarenBewaren

BewarenBewaren