Kunststof gevelbekleding

Nooit meer schilderen. Dat wilt u toch ook? Onze kunststof gevelpanelen zijn onverwoestbaar en daardoor waardeverhogend voor uw woning. Vervang bestaande houten panelen door nieuwe kunststof bekleding en u kunt zorgeloos genieten van een blijvend mooie gevel.

De voordelen van kunststof gevelbekleding:

  • Onderhoudsarm, UV-bestendige toplaag
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Lange levensduur dankzij unieke productsamenstelling
  • Milieuvriendelijk dankzij hergebruik van grondstoffen, geen boomkap en nooit meer schilderen
  • 10 jaar garantie op alle panelen

Kozion is onafhankelijk leverancier van onder andere de volgende topmerken:

Keralit Pure en Classic

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Met 35 kleuren is er altijd een passende kleur voor uw woning. Er is keuze uit twee afwerkingen. De classic colors hebben een licht glanzend oppervlak met subtiele houtnerf en zien eruit als geschilderd hout. De pure colors zijn mat en effen van kleur, hebben een licht voelbare structuur en geven uw woning een krachtige uitstraling.

Trespa Meteon (HPL Volkern platen)

Trespa® Meteon®-panelen zijn perfect voor gebruik in innovatieve en functionele geventileerde gevelsystemen. Zowel afzonderlijk gebruikt, of als designaccent in combinatie met andere materialen, kan Trespa Meteon het uiterlijk van een gebouw bepalen en de onderscheidende kwaliteiten ervan benadrukken. De goede isolerende en ventilerende eigenschappen van Trespa Meteon zorgen voor een prettig binnenklimaat en hoog wooncomfort.

Op het gladde, gesloten oppervlak kan vuil nauwelijks aanhechten. Trespa panelen zijn vrijwel ongevoelig voor zure regen en scoren hoog op aspecten als UV-bestendigheid en kleurstabiliteit. Trespa panelen zijn daarom duurzaam en onderhoudsarm.

Kom langs in onze showroom

Weten welke panelen het meest geschikt zijn voor uw situatie en welke het beste passen bij uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Maak een afspraak

Kunststof gevelbekleding
Kunststof gevelbekleding
Kunststof gevelbekleding
  • Next
  • Prev