Kunststof dakkapel

Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval. Een kleine kamer met schuine wanden wordt met een dakkapel ineens een stuk ruimer en lichter. In één of twee dagen vergroot u de meerwaarde van uw huis met een extra volwaardige leefruimte.

Maatwerk of prefab dakkapel?

Gaat u investeren in een dakkapel, dan kunt u kiezen voor een prefab dakkapel of voor maatwerk. Hoewel prefab dakkapellen misschien wat gunstiger lijken in prijs, adviseren wij u toch voor maatwerk te gaan. Wat prijs-kwaliteitverhouding betreft komt u dan zeker gunstiger uit. Een maatwerk dakkapel wordt namelijk echt op maat voor u gemaakt, zodat deze altijd beter aansluit en perfect past. Ook kan deze volledig naar uw wensen worden aangepast, zodat de dakkapel echt past bij de rest van uw woning.

Duurzame kunststof materialen

Kozion onderscheid zich door het bouwen van een traditionele dakkapel die aan de buitenkant geheel wordt afgewerkt met duurzame kunststof materialen. Het geïsoleerde platdak wordt voorzien van een kunststof dakbedekking die uitzonderlijk lang mee gaat.

Kozion dakkapellen zijn uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn bovendien onderhoudsvrij, blijven altijd mooi, hebben een zeer lange levensduur en zijn energiebesparend dankzij hun goede isolatie. Investeren in een kunststof dakkapel van Kozion is dan ook slim investeren.

Geheel in de stijl van uw woning

Bij het bouwen van een dakkapel heeft u veel vrijheid in afmeting, ontwerp, kleur- en materiaalkeuze. Wij kunnen de dakkapel helemaal volgens uw wensen samenstellen. In de maatwerk constructie wordt het kunststof kozijn van uw keuze geplaatst door onze eigen gespecialiseerde montageteams.

Verder kunt u bij ons rolluiken of zonwerende screens uitzoeken die we kunnen integreren in de boeiboord van de dakkapel, waardoor deze helemaal aan het oog onttrokken zijn.  Ook de hele binnenafwerking, van aftimmeren en stucwerkzaamheden tot het aanbrengen van verlichting, kan Kozion voor u verzorgen.

Kies voor Kozion

Bij Kozion bent u aan het juiste adres voor een dakkapel op maat. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Maak een afspraak

Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
  • Next
  • Prev
 

Bestel onze brochure

Wilt u meer informatie over kunststof dakkapel download dan hier onze brochure (.PDF).